Vrouwen die veranderen van baan

Hoe lastig is het om van baan te switchen zonder dat je werkgever iets merkt?

Eigenlijk ben je al lang aan het afronden. De zin en je motivatie voor je huidige baan zitten al op het 0-punt. Heel graag zou je iets nieuws willen..maar ja… je weet dat daar risico’s aan zitten. Als je werkgever ontdekt dat je naar een andere baan  zoekt, krijg je misschien wel vroegtijdig ontslag, wordt je taak in een reorganisatieronde meegenomen,  je functie opgeheven of gaat men vervelend tegen je doen. Allemaal belemmeringen die je eigen ontwikkeling in de weg kunnen staan.

Het meest heftig zijn situaties waarin je merkt dat je tegen een burn-out aan zit en je bijna niet meer verder kunt in je huidige baan. Wat doe je dan? Liever wil je even rust en aandacht aan jezelf besteden maar dat gaat niet.

Toch is het vinden van een andere baan vanuit een werkende positie nog nooit zo aantrekkelijk en makkelijk geweest. Daarom organiseer ik in een ‘gesloten setting’ bijeenkomsten voor vrouwen waarin we alle zaken die in de weg staan bij het zoeken naar een andere baan bespreekbaar maken. Samen zoeken we naar oplossingen die je helpen om toch je doelen te bereiken en de angsten het hoofd te bieden.

Resultaten 

  • Inzicht in- en erkenning van je persoonlijke belemmeringen
  • Inzicht in de onderwerpen die je pad kunnen kruisen tijdens je zoektocht
  • Je krijgt een tool aangereikt om een focus aan te brengen
  • Keuzes maken en plannen zal je daardoor vele malen makkelijker af gaan
  • Bewuster je pad kiezen met de juiste mindset

Doel

Mijn doel is dat je bruisend van ideeën, mogelijkheden en motivatie mijn tuindeuren verlaat. vol van nieuwe energie om je eigen toekomst in te richten.

Deze bijeenkomsten richten zich niet op sollicitatietrainingen of je CV!

Hoe gaan we te werk
Inschrijven kan via Ik wacht tot ik minimaal 6 aanmeldingen heb. Dan bepaal ik een datum. Vanwege het karakter van de bijeenkomsten komen we in de avonduren samen op een bijzondere locatie in de buurt van Bergen op Zoom. DIT ZAL GEEN OPENBARE RUIMTE ZIJN! De bijeenkomsten zijn van 19.00 tot 21.00 uur.

Kosten

€ 29,= incl. een kopje koffie met iets lekkers, veel informatie al dan niet digitaal toegezonden.

Inschrijven

Kan nog even via de oude email met: info@nieuwewerklozen.nl of via het contactformulier.

VAN BAAN VERANDEREN in voortgevloeid uit Nieuwe Werklozen. Zij heeft in 2013 het model “Het labyrint van werk naar werk” ontwikkeld. Daarop gestoeld, is de “Energie“ en “Mindset‘” van werkzoekenden onderzocht. Dat heeft de afgelopen jaren geleid tot de opzet van talloze thematische inspiratiesessies en workshops die uitgedragen zijn aan werkzoekenden. Allemaal cruciale thema’s die een grote rol spelen bij de persoonlijke ontwikkeling en in de begeleiding van werkzoekenden of mensen die moeten re-integreren.