Maatwerk

Nieuwe Werklozen zet graag haar expertise en kennis in voor uw organisaties. Mocht u in het aanbod geen thema vinden op basis van uw behoefte, geen probleem. Wij maken graag een product op maat voor u en met u.  Neem in dit geval contact met ons op om samen naar uw wensen te kijken.

maatwerk-brug
De brug is een bijzonder duurzaam fenomeen. Ze verbindt in alle opzichten. Altijd en op ieder moment. Een open verbinding die een voordeel creëert. De brug brengt mensen met elkaar in contact. Leert dat er meer perspectieven zijn. Geeft ruimte om met elkaar te communiceren. Legt verbanden en bespaart tijd. Toch kan een brug ook confronterend zijn. Wat als de werelden aan beide uiteinden elkaar niet meer snappen? Als ze te verschillend zijn en belangen uit elkaar drijven. Helpt het dan om de brug te blokkeren met een huis?

Uw onderneming heeft hetzelfde landschap. Aan de ene kant staat U als verantwoordelijk leider en aan de andere kant uw personeel. Die scheiding hoort zo, maar staat u nog wel met elkaar in verbinding? Ervaren u en uw medewerkers nog steeds de voordelen van de brug die ooit tussen jullie geslagen is?


Beweging zorgt voor kansen. Om die te pakken is leiderschap belangrijk. U bent als ondernemer voortdurend bezig over de brug te lopen en uw mogelijkheden af te tasten. U schaaft uw visie bij en zoekt naar passende keuzes zodat uw bedrijf succesvol blijft. Maar wie loopt met u mee?

Het is uitermate belangrijk dat uw personeel uw bedrijfsbelang ziet en deelt. Dat procesmatige veranderingen ook hen voordelen maar ook consequenties opleveren. Dat vraag om medewerkers met eigen leiderschap en teamvorming.

Merkt u dat het nodig is aan de verbindingen binnen uw bedrijf te werken, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Het Denkraam van Nectar voor de werkbij

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@nieuwewerklozen.nl of via het contactformulier.