mick-laarman

Mick Laarman (Trainer)

Iedereen heeft het recht (en de “plicht”) om haar of zijn potentieel volledig te benutten. Mensen te ondersteunen tot bloei te komen zodat ze vanuit hun potentieel leven, is wat mij drijft.
Na ruim 20 jaar van coachen en trainingen geven op gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie, werd ik onverwacht werkzoekende. Aan den lijve heb ik ondervonden wat het betekent om een periode doelloos te zijn en hoeveel energie het kost om door te blijven gaan en niet weg te zakken in moedeloosheid. Het inspireren van werkzoekenden om hun mogelijkheden met ‘n frisse blik te bekijken en om ze leren op een andere manier naar werk te zoeken dan voorheen, is mijn missie. Hier kan ik mijn levenservaring en ervaring als trainer, NLP-master en communicatie-expert inzetten om werklozen dmv opdrachten tot inzichten te laten komen.


roland-willemsen

Ronald Willemsen (Trainer)

Waar ik warm voor loop is het ontdekken van talenten.
Een reorganisatie of faillissement bij je werkgever kan je in een lastige situatie brengen. Zeker als het leidt tot je ontslag. Een onzekere periode breekt aan waarbij, zowel in werk als privé, stress en emoties een rol gaan spelen. Je zult jezelf moeten herpakken, een ander gaat het niet voor je doen. Twee keer eerder zat ik zelf in zo’n situatie, waarbij ik ontslagen werd, waardoor ineens alle zekerheden wegvielen. Ik herinner me deze gebeurtenissen als behoorlijk ingrijpend. In ruim 20 jaar heb ik vele talenten ontwikkeld in begeleiding op het gebied van professionele en persoonlijke groei. Ik heb mijn pad gevonden en kan nu met liefde en plezier doen waar ik goed in ben: mensen begeleiden bij het ontdekken van hun passie en talenten.


pia-pelzer

Pia Pelzer (Trainer)

Continue ontwikkelingen hebben impact op een organisatie en haar menselijk kapitaal. Bij mij staat de mens centraal met een gezonde balans naar de organisatie.


jan-provily

Jan Provily (Vrijwilliger)

Nieuwe Werklozen is een platform dat ik van harte ondersteun. Als partner van Marlita heb ik gezien hoe belangrijk het is je eigen traject te volgen. Zelf ben ik vanaf 1 juli 2014 werkloos. We moeten dus beiden dagelijks dealen met ‘Het labyrint van werk naar werk”. Door onze visies en ervaringen te delen, bedenk ik vanaf de zijlijn zaken en breng die in. Mijn eigen traject daar ben ik nog mee bezig.